Отборът на Ирландия се класира за четвъртфиналите на Световната купа

...
Отборът на Ирландия се класира за четвъртфиналите на Световната купа
Коментари Харесай

Ирландия срази Шотландия и оформи мегасблъсък срещу Нова Зеландия на четвъртфиналите на световното по ръгби

Отборът на Ирландия се класира за четвъртфиналите на Световната купа по ръгби, откакто в решителен конфликт от група " В " надигра с 36:14 състава на Шотландия в дълго чакания английски конфликт.

На " Стад дьо Франс " в Париж обаче дерби нямаше, защото ирландците постановиха цялостна доминация в първия един час и съумяха да поведат с 36:0 преди шотландците въпреки всичко да понижат пасива си с две бързи есета, които фиксираха и крайния резултат.

Единствената неприятна вест за " детелините " и техния селекционер Анди Фарел бяха контузиите на техните две съществени крила - Мак Хансен и Джеймс Лоуи, които бяха наложително сменени.

Тепърва обаче следва да стане ясно дали двамата ще бъдат на линия за четвъртфиналия конфликт на международното състезание, в който водачът в международната класация Ирландия ще се изправи против трикратния отличник на планетата Нова Зеландия. Мачът е на 14 октомври (събота) от 21:50 часа и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!

В същото време отборът на Шотландия за втора поредна Световна купа не съумява да прескочи груповата фаза, като дребната разтуха за " гайдарите " е, че 3-ото им място в група " В " им носи автоматизирани класиране за идващия планетарен шампионат през 2027-а година.

По-рано в границите на съботния ден съставът на Англия реализира страховит поврат против Самоа, с цел да се наложат в последна сметка с 18:17 и по този метод да оглавят подреждането в група " D ". На четвъртфиналите " розите " чакат някой всред тимовете на Фиджи и Австралия.

Днес по обяд следва да стане явен и отборът, който ще заеме второто място в група " D ", а това ще се реши в директния спор сред Япония и Аржентина.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР