Отборът на Интер записа четвърта загуба в последните си пет

...
Отборът на Интер записа четвърта загуба в последните си пет
Коментари Харесай

Индзаги: Това не е резултатът, който заслужавахме

Отборът на Интер записа четвърта загуба в последните си пет мача от италианската Серия “А ”, откакто отстъпи с минималното 0:1 от отбора на Фиорентина в семейството си от 289-ия кръг на шампионата. Наставникът на състава от Милано разяснява, че въпреки неговите играчи да изгубиха срещата, те са посочили задоволително добра игра, с цел да вземат освен това.

„ Натрупа се огромно отчаяние, тъй като това е загуба във втори следващ домашен мач. Фиорентина е първокласен тим, само че нашите момчетата направиха всичко по силите си. Трябваше да сме по-решителни, тъй като имахме толкоз доста положения, които можехме да използваме. Не мога да желая повече от позиция на напъните, тъй като играчите направиха всичко, което желаех от тях “, сподели Индзаги пред DAZN.

Индзаги разяснява още малко и пропилените благоприятни условия на Интер. Най-неприятна за тима се оказа онази на Ромелу Лукаку, който от напълно близка отдалеченост не съумя да прати топката във вратата на Верона.

„ Ако Лукаку беше вкарал своите положения, представянето му щеше да бъде оценено по доста друг метод. Неговата роля е да основава благоприятни условия, да прави придвижванията, от които тимът се нуждае. Той не беше единственият, който имаше шансове през днешния ден, тъй че не бих се фокусирал единствено върху него. В последна сметка по този начин се получи, че колкото повече напредваше времето, толкоз повече губехме заостреност. Това не е резултатът, който заслужавахме. Момчетата дадоха всичко от себе си. Днес записахме 10-то проваляне през този сезон, а това значи, че нещо не работи “, показа още Индзаги.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Интер няма време за губене и незабавно би трябвало да се активизира, тъй като занапред предстоят тежките конфликти. Само след два дни - на 4 април (вторник) следва първата 1/2-финална борба от Купата на Италия против Ювентус в Торино, а незабавно по-късно на 7 април (петък) идва нов мач от Серия “А ” против на пръв взор скромен противник в лицето на Салернитана. После пък в границите на Страстната седмица - на 11 април (вторник), девойките на Симоне Индзаги ще летят до Лисабон, с цел да се изправят против Бенфика в първи 1/4-финален конфликт от Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР