Отборът на Интер продължи да се представя колебливо и загуби

...
Отборът на Интер продължи да се представя колебливо и загуби
Коментари Харесай

Индзаги: Ядосани и разочаровани сме, наистина искахме да спечелим

Отборът на Интер продължи да се показва нерешително и загуби с 0:1 вкъщи на “Джузепе Меаца ” от 11-ия в Серия “А ” отбор на Монца в среща от 30-ия кръг на шампионата. Старши треньорът на тима - Симоне Индзаги, разяснява, че неговите футболисти са желали да победят, макар позволеното проваляне.

„ Отборът направи положително първо полувреме, след което колкото по-дълго не успявахме да отбележим гол се напрегнахме и загубихме формата си. Това е чисто прекопиране на обстановката от мачовете против Фиорентина и Салернитана, поради което сме разочаровани и ядосани. Наистина искахме да спечелим и този негативен резултат ще забави напредъка ни в шампионата. Не е правилно, че не ни интересува Серия “А ” и желаеме да подобрим играта си единствено в надпреварите за купата. ”, сподели Индзаги пред Sky Sport Italia.

Наставникът на Интер разяснява отстъплението в позициите на тима си след безапелационния триумф през седмицата против Бенфика в 1/4-финалите на Шампионската лига.

„ Подобни катастрофи трансформират играта. Ако погледнете последните ни три домашен мача, представянето ни в действителност беше по-добра от Шампионската лига и Купата на Италия. Нещата просто не вървят по същия метод в Серия “А ”. Може би тимът изпитва напън от обстоятелството, че в действителност се нуждаем от точки в Серия “А ” и това ни разочарова, губим остротата си и не играем добре с топката “, сподели още Индзаги.

Поражението бе четвърто за последните пет срещи за тима от Милано. Момчетата на Симоне Индзаги не престават да се намират отвън зона “Шампионска лига ”, като изостават на 2 точки от градския противник Милан и има три повече от шестия в подреждането Аталанта.

 
 
 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР