Отборът на Интер представи новите си екипи за следващия сезон,

...
Отборът на Интер представи новите си екипи за следващия сезон,
Коментари Харесай

Интер представи новия си екип

Отборът на Интер показа новите си екипи за идващия сезон, които показват композиция от фланелките на тима през сезоните 1998/99 и 2010/11. “Нерадзурите” се борят за четвъртото място, даващо право на присъединяване в Шампионска лига, като за задачата си ще би трябвало да победят Лацио в неделя вечер. Грандът от Милано ще играе с много по-традиционен екип през идната акция, в съпоставяне със настоящия си, който има много по-различен дизайн.

“Първият екип на Интер, основан от “Найк”, бе формиран от дебели отвесни райета, подчертани от позлатената емблема на тима и позлатеното лого на спортната марка. И двата детайла ще участват в екипа на тима за новия сезон. Екипът през сезон 2010/11, носен от тима, защитаващ купата си в Италия и Шампионска лига, беше прочут с голямата змия, която е доста прочут знак на Милано и показва идентичността на “нерадзурите”. Върху новата фланелка са вмъкнати отвесни линии, които основават резултата на змията”, обясниха от формалния уебсайт на “нерадзурите”.

“През новия сезон ще станем очевидци на завръщане на змията, като сините райета и черните линии одобряват последователно фина графика, изобразяваща кожата на змия, спускаща се по дължина на фланелката. Към този обаятелен тип на фланелката са добавени черни ръкави и черни гащета”, разясниха от Интер.

FC Internazionale Milano e Nike presentano la nuova divisa Home 2018/2019!

https://t.co/VxWRNF1f2R #ForzaInter #FCIM pic.twitter.com/9qlh17yFEg
— Inter (@Inter) 16 май 2018 година
Новата фланелка на тима ще бъде в продажба от 17-и май и ще може да бъде закупена в формалния уебсайт на Интер и онлайн платформата на “Найк”. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Лацио 21:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР