Отборът на Интер постигна победа с 3:1 при визитата си

...
Отборът на Интер постигна победа с 3:1 при визитата си
Коментари Харесай

Интер си тръгна с трите точки от Сардиния, титлата в Серия А ще се реши в последния кръг

Отборът на Интер реализира победа с 3:1 при визитата си на Каляри в дуел от предпоследния 37-и кръг на италианската Серия " А ".

" Нерадзурите " поведоха в 25-ата минута посредством Матео Дармиан, който с глава засече центриране отляво в наказателното поле на домакините, дело на Иван Перишич.

Италианският първенец удвои преднината си в 51-ата минута. Николо Барела пусна дълъг извеждащ пас към Лаутаро Мартинез, който излезе на стрелкова позиция в пеналтерията на Каляри и с удар от воле се разписа в долния десен ъгъл на вратаря Алесио Краньо.

Съставът на Алесандро Агостини понижи изоставането единствено три минути по-късно, когато левият краен защитник Хараламбос Ликоянис реши да опитва шанса си с отдалечен диагонален изстрел, а топката влетя в горния ляв ъгъл на вратата на Интер.

В 84-ата минута гостите от Милано оформиха крайния резултат, когато Роберто Галярдини проби в наказателното поле на домакините и пусна паралелен пас към Лаутаро Мартинез, който с грациозен прехвърлящ удар осъществя второто си попадение в срещата.

" Нерадзурите " не престават да мечтаят за Скудетото, кръг преди края на шампионата, защото са с актив от 81 точки, на два пункта зад краткотрайния водач . Каляри пък е 18-и с 29 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР