Отборът на Интер постигна много важна победа с 2:0 при

...
Отборът на Интер постигна много важна победа с 2:0 при
Коментари Харесай

Щурм през второто полувреме върна Интер на правия път

Отборът на Интер реализира доста значима победа с 2:0 при гостуването на Удинезе в финален дуел от 22-рия кръг на италианската Серия А. И двете попадения за тима на Антонио Конте бяха маркирани от водещия гомайстор Ромелу Лукаку.

През първото полувреме двете най-хубави шансове попаднаха на краката на Родриго Де Пол и Секо Фофана, само че и двамата не съумяха да уцелят вратата на аварийния пазач на "нерадзурите " Даниеле Падели от комфортни позиции.

Логично през втората част момчетата на Конте подвигнаха оборотите и справедливо стигнаха до две безответни попадения. Първо в 64-та минута Николо Барела съумя да закара топката до краката на Лукаку в наказателното поле и с обмислен изстрел към далечния ъгъл белгиецът препарира Хуан Мусо.

Само 7 минути по-късно гостите нанесоха втори, съдбоносен удар. Резервата Алексис Санчес беше съборен в наказателното поле и "нерадзурите " получиха късмет да изпълнят 11-метров углавен удар. Зад топката застана Лукаку, който не сгреши, с цел да оформи крайното 2:0.

По този метод Интер още веднъж излезе на втората позиция в класирането, с актив от 51 точки, на 3 зад водача Ювентус. Удинезе, от своя страна, остана на 15-та позиция с 24 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР