Отборът на Интер не успя да се изкачи на първата

...
Отборът на Интер не успя да се изкачи на първата
Коментари Харесай

Интер спука гуми и не се възползва от грешката на Юве

Отборът на Интер не съумя да се изкачи на първата позиция в класирането в Серия А, откакто стигна единствено до 2:2 при семейството на Парма в дуел от 9-тия кръг на Калчото. За момчетата на Антонио Конте точни бяха Антонио Кандрева и Ромелу Лукаку, до момента в който за гостите головете означиха някогашният състезател на "нерадзурите " Ян Карамо, като другият вкара Жервиньо.

Двубоят стартира в ужасно движение, с положения и пред двете порти. В 9-та минута Ян Карамо се извиси високо, с цел да пласира удар с глава към вратата на Ханданович, който обаче мина настрана. Секунди по-късно Кастриот Демарку опита своя шанс, само че словашкия пазач беше на място, с цел да избави удобно. Две минути по-късно късмет за домакините пропусна Роберто Галярдини.

Само в границите на 7 минути в средата на първото полувреме паднаха цели 3 попадение. В 23-та минута, след осъществяване на корнер и неприятно изчистване, Антонио Кандрева откри добре топката и след лек рикушет тя се озова във вратата на гостите.

Само 3 минути по-късно обаче Парма отвърна на удара. Бившият състезател на Интер Ян Карамо съумя да пробие през центъра и да матира Ханданович в близкия му ъгъл за 1:1.

Четири минути по-късно шокът за феновете на "Сан Сиро " се оказа цялостен. След нова бърза контраофанзива на "пармалатите " Карамо откри някогашното острие на Арсенал Жервиньо, който за повторно не остави шансове на стража на "нерадзурите " и обърна резултата до 2:1.

Играчите на Конте въпреки всичко не оставиха нещата по този метод. В 51-та минута Антонио Кандрева беше открит в чиста позиция в наказателното поле и съумя да пласира паралелно подаване за Лукаку, който означи от броени метри пред вратата. Първоначално попадението беше анулирано поради засада, само че след решение на видео-асистент реферите въпреки всичко беше доказано,че резултатът става 2:2.

До края на мача домакините натиснаха в търсене на победно попадение, само че до такова по този начин и не се стигна. С пропуски се регистрираха Стефан Де Врай, Кандрева и младият нападател Себастиано Еспозито.

С тази точка "нерадзурите " събират актив от 22 точки, на една от водача Ювентус. Парма, от своя страна, остава на 6-та позиция с 13 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР