Отборът на Интер надигра драматично с 4:3 като гост състава

...
Отборът на Интер надигра драматично с 4:3 като гост състава
Коментари Харесай

Интер с инфарктна победа като гост на Фиорентина

Отборът на Интер надигра трагично с 4:3 като посетител състава на Фиорентина в среща от 11-ия кръг на Серия " А ".

На стадион " Артемио Франки " във Флоренция двата отбора спретнаха същински голов театър, като в последна сметка успеха за " нерадзурите " пристигна надълбоко в добавеното време на срещата.

Началото на срещата обаче по никакъв метод не предвещаваше сходен процес, откакто Интер откри още във 2-та минута посредством Николо Барела, а четвърт час по-късно Лисандро Мартинес удвои преднината на гостите.

Фиорентина се върна в борбата след попадения на Артур Кабрал от дузпа и Джонатан Иконе, който възвърне паритета след час игра.

В 73-та минута Лисандро Мартинес още веднъж даде задатък на гостите, реализирайки дузпа, отсъдена за нарушаване против самия него.

Драмата обаче беше непокътната за последните минути на срещата, като първо Лука Йович вкара за 3:3 в 90-та минута, само че надълбоко в добавеното време Хенрих Мхитарян донесе трите точки за гостите, откакто топката се отби в крайници му след несполучлив опит за изчистване от страната на бранителя на " виолетовите " Лука Вентури.

В класирането Интер заема 7-та позиция с 21 точки, до момента в който загубата остави Фиорентина на 14-то място с 10 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи: ,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР