Отборът на Интер може да се похвали с привличането на

...
Отборът на Интер може да се похвали с привличането на
Коментари Харесай

Защо Интер удари джакпота с Мартинес?

Отборът на Интер може да се похвали с привличането на един от най-големите аржентински гении в лицето на Лаутаро Мартинес. Финализирането на договорката бе обявено както от президента на Расинг Клуб, по този начин и от сътрудника на футболиста преди дни, а самият Мартинес изрази насладата си от договорката, която ще го води в един от най-големите тимове в италианския футбол.

Някои го съпоставят със Серхио Агуеро, други с Карлос Тевес, само че Лаутаро може да ги надмине. Фактът, че младокът е с националния тим на Аржентина, до момента в който футболисти като Мауро Икарди и Пауло Дибала почиват, е задоволително важен.

Звезди, които утвърдиха името си в Серия “А’’, останаха в миманса поради едно момче, което занапред ще гради име в европейския футбол.

Но на каква цена от Интер съумяха да уредят огромния гений на Аржентина? ‘’Нерадзурите’’ ще платят на Расинг към 25 млн. евро за правата на играча, изпреварвайки Борусия (Дортмунд) за подписа му. Специалист в работата си като Валтер Сабатини за следващ път потвърди, че неслучайно е считан за най-хубавия състезателен шеф в Италия.

Lautaro Martínez's Goals & Assists - 17/18.

A breakout season for a star in the making.

RT's Appreciated! pic.twitter.com/q0746o3iLc
— Mitch (@MHaywxrd) March 20, 2018
Поглеждайки към полуделия трансферен пазар напоследък, договорката наподобява повече от обещаваща, a и може да се каже, вдъхновяваща.

Доста футболни критици, измежду които и почитатели на Интер, съпоставиха Лаутаро с Габриел Барбоса, който се трансформира в едно от огромните трансферни разочарования на “нерадзурите” през годините. Мартинес обаче потвърди, че към този момент е важен, ‘’изяждайки’’ мястото на Икарди и Дибала в националния тим.

Сега можем да се запитаме следното: Докъде ще стигне Лаутаро Мартинес и откри ли Интер своята нова огромна аржентинска звезда?

Lautaro Martinez last four appearances:

Patronata de Parana
Chicarita Juniors
Velez Sarsfield
Cruzeiro

The 20-year-old is in high demand.

Full player profile -- https://t.co/qRoBKFAVs0 pic.twitter.com/HPt2DDZQKH
— WhoScored.com (@WhoScored) March 21, 2018

Илия Иванов Серия А 29 кръг, неделя 18 март  Сампдория 0:5краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР