Отборът на Интер Маями се класира за финала на турнира

...
Отборът на Интер Маями се класира за финала на турнира
Коментари Харесай

Меси поведе Интер Маями към финал за Купата на САЩ

Отборът на Интер Маями се класира за финала на шампионата за Купата на Съединени американски щати по футбол (US Open Cup), най-старият настоящ народен футболен шампионат в Съединените щати и второто най-старо отборно състезание в американските спортове.

Интер Маями в профил на полуфиналите домакина Синсинати след 2:2 в постоянното време, 3:3 в продълженията и 5:4 при последвалите дузпи.

В другият полуфинал Хюстън Динамо се оправи вкъщи с Реал Солт Лейк с 3:1 и също заслужи място на финала на 27 септември във Форт Лодърдейл, Флорида.

Звездата на Интер Лионел Меси и съотборниците му завоюваха след осъществяване на дузпи във втори следващ мач. Тимът от Маями изостана с 0:2 откакто за Синсинати се разписаха Лусиано Акоста в 18-ата и Брандън Васкес в 53-ата минута. С два гола на еквадорския нападател Леонардо Кампана, пристигнали след асистенции на Лионел Меси в 68-ата и седмата минута на добавеното време, Интер Маями изравни за 2:2 и прати мача в продължения.

Впоследствие противниците си размениха по още едно попадение. Интер Маями излезе напред в резултата в 93-ата минута, когато Жозеф Мартинес се разписа за 3:2, а Синсинати изравни за 3:3 посредством Юя Кубо в 114-ата минута.

Меси означи първата дузпа за Интер Маями, съотборниците му не сгрешиха при идващите осъществявания, а домакините пропуснаха петата си дузпа и отпаднаха от шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР