Отборът на Интер Маями допусна поражение с 1:2 от Хюстън

...
Отборът на Интер Маями допусна поражение с 1:2 от Хюстън
Коментари Харесай

Интер Маями загуби финала на US Open Cup в отсъствието на Меси, триумф за Хюстън Динамо

Отборът на Интер Маями позволи проваляне с 1:2 от Хюстън Динамо във финала на шампионата за US Open Cup, който се организира рано тази заран българско време във Форт Лодърдейл, Флорида.

" Чаплите " играха в този мач без своята огромна звезда Лионел Меси, който беше контузен, а наставникът на отбора Херардо Мартино съобщи след срещата, че стартирането в игра на международния първенец с Аржентина " би било безразсъдно " поради неговото положение. В мача не игра и Жорди Алба.



В отсъствието на Меси финалът стартира мъчно за неговите съотборници, които след средата на първата част позволиха два бързи гола дело на Грифин Дорси и Амин Баси от дузпа, които осигуриха удобен задатък на Хюстън Динамо.

Йосеф Мартинес в края на срещата понижи изоставането на Интер Маями, само че за повече нямаше време и по този начин отбрът пропусна да завоюва втория си трофей в границите на малко повече от месец, откакто на 19 август Лео Меси и компания победиха в шампионата за Купата на лигите.

За Хюстън Динамо пък това е втори трофей в историята на клуба от US Open Cup след този през 2018-а година. Във витрината на " оранжевите " има и две Купи на MLS, извоювани през 2006-а и 2007-а година.

Bravo,
— U.S. Open Cup (@opencup)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР