Отборът на Хюстън Рокетс победи Ел Ей Лейкърс със 148:142

...
Отборът на Хюстън Рокетс победи Ел Ей Лейкърс със 148:142
Коментари Харесай

Хюстън надви Ел Ей Лейкърс след две продължения


Отборът на Хюстън Рокетс победи Ел Ей Лейкърс със 148:142 след две продължения в мач от Националната баскетболна лига, игран в новогодишната нощ.

Ракетите бяха в серия от пет следващи загуби, поради която изгубиха водачеството в Западната конференция, само че демонстрираха темперамент, с цел да стигнат до триумфа против Лейкърс. Джеймс Хардън и компания започнаха по-уверено и поведоха със 7 след първата част, само че по-късно играчите на Лейкърс се разиграха и взеха втората четвърт с 14 точки разлика. В средата на третата част преднината на Езерняците стигна 17 точки, само че домакините съумяха да я стопят и в последна сметка да стигнат до продължение. В него двата отбора не съумяха да дефинират победител и се стигна до второ такова, в което Хюстън се наложи с 15:9 за крайния триумф.

Хардън приключи с 40 точки и 11 асистенции за триумфа, Крис Пол добави 28 точки и 10 асистенции. Тревор Ариза се регистрира с 26 точки и 4 битки. За Лейкърс най-резултатен бе Джулиън Рандъл с 29 точки и 15 битки, а Тайлър Енис добави 20 точки и 11 асистенции. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР