Отборът на Хюстън Бъкетс продължава победния си рейд в Четвърта

...
Отборът на Хюстън Бъкетс продължава победния си рейд в Четвърта
Коментари Харесай

Хюстън Бъкетс продължава без грешка, Т.Н.С.-Ентъртейнмънт с втора поредна победа

Отборът на Хюстън Бъкетс продължава победния си рейд в Четвърта дивизия, откакто реализира третия си пореден триумф през сегашния сезон. Хасковлии надделяха Надежда Хендикапс с 89:74 в дуел от третия кръг на шампионата.

Васил Кешишев приключи с 22 точки и 8 битки за успеха на Бъкетс. Данаил Димитров прибави дабъл-дабъл от 20 точки и 16 битки, а Вангел Димитров (13 борби) и Павел Спасов (10 битки, 5 асистенции) нанизаха по 17 точки.

Венцислав Грозев бе над всички за Надежда Хендикапс с 22 точки и 8 битки. Николай Захариев способства със 17 точки, 6 битки и 5 асистенции, до момента в който Сяюи Йе и Мартин Здравков се разписаха с по 10 точки.

В различен мач от кръга в Четвърта дивизия отборът на Т.Н.С.-Ентъртейнмънт преодоля сложния старт и се поздрави с втора поредна победа в шампионата. Отборът записа безапелационна победа над Куантум с 84:63, откакто изоставаше с двуцифрен пасив след първите пет минути от постоянното време. 

Ивайло Стоянов още веднъж бе главната фигура за спечелилите, като той означи 24 точки при 6/13 пукотевица от тройката за 24 минути. Марио Юруков се регистрира с дабъл-дабъл от 18 точки и 12 битки, а Иво Георгиев също доближи двуцифрени индикатори в две категории с 11 точки и 14 овладени топки.

Анатоли Атанасов завърши с 22 точки и 6 битки за Куантум. Сами Мезиад добави 19 точки и 8 битки, а Илиан Гочев приключи с 10 точки, 12 овладени топки и 7 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР