Отборът на Хетафе пое глътка въздух в битката за оцеляване

...
Отборът на Хетафе пое глътка въздух в битката за оцеляване
Коментари Харесай

Хетафе най-накрая победи, но остана в зоната на изпадащите

Отборът на Хетафе пое глътка въздух в борбата за оцеляване и завоюва с минималното 1:0 против Селта в мач от 33-ия кръг на испанската Ла Лига. Единственият гол в мача означи Енес Юнал (3’).

След триумфа Хетафе остана в зоната на изпадащите, само че въпреки всичко се изравни по точки с първия над чертата Валенсия. Селта пък видимо е надалеч от “опасната зона ” и се намира на 13-о място в класирането на Ла Лига, само че има единствено 5 точки преднина по отношение на днешния си противник.

Иначе мачът стартира по допустимо най-страхотния метод за неутралния фен. Фран Белтран от Селта наруши играта в личното си наказателно поле още преди да бяха минали и 60 секунди и съдията уточни бялата точка. Зад топката застана Енес Юнал, който беше праволинеен и даде ранен задатък на тима си, който домакините резервираха до края на срещата.

Селта  също по този начин приключи мача с човек по-малко. Това се случи в 77-ата минута, когато съдията сподели жълт втори жълт картон на Джоузеф Айду и значително предопредели, че гостите няма да имат шанса да си тръгнат с освен това от загуба.

С триумфа Хетафе постави завършек на неприятната серия от тро следващи загуби, до момента в който Селта записа второ  следващо проваляне.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР