Отборът на Херта Берлин записа първи успех за сезона в

...
Отборът на Херта Берлин записа първи успех за сезона в
Коментари Харесай

Херта се събуди и записа първа победа за сезона

Отборът на Херта Берлин записа първи триумф за сезона в немската Бундеслига, откакто надигра с 2:0 като посетител Аугсбург в дуел от петия кръг на шампионата. И двете попадения за столичани паднаха през втората част и бяха дело на Доди Лукебакио в 57-ата минута и на Марко Рихтер в добавеното време на дуела.

През първата част единственото по-опасно състояние бе на сметката на играчите на Енрико Маасен в 25-ата минута, когато Мергим Бериша нацели гредата.

Херта откри резултата в 57-ата минута, когато положително центриране отляво на Мартин Платенхарт бе засечено с глава от Додо Лукебакио за 1:0.

Второто попадение за гостите бе маркирано в добавеното време, когато отлична контраофанзива стартирана от Джонджо Кени изведе Дейви Зелке в отлична позиция, а той пусна към Рихтер и той нямаше проблем от близко да залъже Рафал Гикиевич и да се разпише още веднъж за 2:0.

С тази победа берлинчани към този момент имат 4 точки, а през идната седмица те ще се изправят против Байер Леверкузен. От своя страна Аугсбург имат единствено 3 точки, а в идващия си дуел се изправят против Вердер Бремен.

First win of the season!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР