Отборът на Хебър Пазарджик отстъпи с минималното 0:1 на полския

...
Отборът на Хебър Пазарджик отстъпи с минималното 0:1 на полския
Коментари Харесай

Хебър Пазарджик отстъпи минимално на полския гранд Висла Краков

Отборът на Хебър Пазарджик отстъпи с минималното 0:1 на полския гранд Висла Краков в контролна среща. Единственото попадение за поляците вкара испанският централен нападател Анхел Родадо в 28-ата минута.

Поляците, които са 14-кратни първенци на своята страна, сега изживяват сложни моменти и са в средата на класирането във второто равнище на страната.

Докато в предходния мач поляците заложиха на запаси и юноши, през днешния ден треньорът им Радослав Соболевски пусна огромна част от главните си футболисти. Висла стартира този спаринг самоуверено, защото в 4-ата минута Алекс Мула стреля рисково от свободен удар. В идващите минути може би нямаше някакви рискови положения за гол, само че в мача краковчани би трябвало да са удовлетворени от пресата, която упражняваха върху българите. Хебърци имаха проблеми и постоянно не можаха да се измъкнат дейно от нея, което ги принуждаваше да изритват топката допустимо най-далеч от вратата. Което пък означаваше възобновяване на офанзивите на полския отбор. Въпреки пресата обаче, Висла сътвори малко рискове пред вратата на Дебърлиев преди почивката.

При една от дребното такива, в 28-ата минута подобен напън донесе триумф на Висла и по-конкретно на Анхел Родадо. Испанецът тичаше на висока скорост и при видимо изгубена топка, лиши я от бранителя, и я бутна към средата на наказателното поле. Тук един от бранителите на Хебър сякаш се намеси, само че Родадо – който не спря да го натиска и него, лиши я и от него и я вкара във вратата. Инатът на испанския нападател може да впечатли в тази обстановка. Българският тим игра много по-добре през второто полувреме и в 51-ата минута Октай Хаджиев удари гредата с подъл изстрел.

Следва контролна среща на отбора от Пазарджик е на 24 януари против украинския Кривбас Кривой рог.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР