Отборът на Хебър отстъпи пред германския Берлин Волейс с 0:3

...
Отборът на Хебър отстъпи пред германския Берлин Волейс с 0:3
Коментари Харесай

Плачи пред Sportal.bg: Сега българските отбори могат да си повярват, че могат да направят нещо срещу нас

Отборът на Хебър отстъпи пред немския Берлин Волейс с 0:3 (20:25, 16:25, 20:25) като хазаин в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик в среща от петия кръг в група „ В “ на Шампионската лига по волейбол за мъже. Поражението бе пето следващо за българския отличник в европейската клубна конкуренция.

Старши треньорът на пазарджиклии Камило Плачи избра в титулярния състав да стартират: Александър Туш, Якопо Масари, Тодор Алексиев, Симон Хирш, Виктор Йосифов, Илия Петков и либерото Теодор Салпаров.  Като запаси в хода на срещата се появиха Добромир Димитров, Мартин Симеонов, Трифон Лапков и Иван Латунов.
 Камило Плачи пред Sportal.bg: И трите тима в групата демонстрираха, че са по-силни от нас Камило Плачи пред Sportal.bg: И трите тима в групата демонстрираха, че са по-силни от нас
“Не става въпрос за липса на централизация, а липса на игрови темп на високо равнище. Сега останалите български тимове могат да си повярват, че могат да създадат нещо против нас, в това число и за Купата. В България има 4-5 мощни тима тази година, които на процедура всеки може да победи всеки и в шампионата и за Купата. Но е ясно, че ние желаеме да спечелим и Купата, и шампионата. Не мисля за идващия сезон, мисля единствено за този месец ”, съобщи Камило Плачи пред Sportal.bg.
 Хебър с тежко проваляне от Берлин РВ в Шампионската лига посред Пазарджик Хебър с тежко проваляне от Берлин РВ в Шампионската лига посред Пазарджик
“Трябва да кажа огромно " Браво " на целия ни медицински щаб и на Ники Николов, който тренираше крепко всеки ден, с цел да се възвърне. Сега би трябвало да бъдем положителни и да му дадем игрови темп ”, добави старши треньорът на Хебър.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР