Отборът на Хебър отстъпи пред германския Берлин Волейс с 0:3

...
Отборът на Хебър отстъпи пред германския Берлин Волейс с 0:3
Коментари Харесай

Хебър отново не победи в Шампионската лига - Волейбол

Отборът на Хебър отстъпи пред немския Берлин Волейс с 0:3 (20:25, 16:25, 20:25) като хазаин в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик в среща от петия кръг в група „ В “ на Шампионската лига по волейбол за мъже.

Поражението бе пето следващо за българския отличник в европейската клубна конкуренция.

Старши треньорът на пазарджиклии Камило Плачи избра в титулярния състав да стартират: Александър Туш, Якопо Масари, Тодор Алексиев, Симон Хирш, Виктор Йосифов, Илия Петков и либерото Теодор Салпаров. Като запаси в хода на срещата се появиха Добромир Димитров, Мартин Симеонов, Трифон Лапков и Иван Латунов.

Хебър оказа най-сериозна опозиция на Берлин Волейс в първия гейм. Гостите поведоха с 4 точки в началните минути, Хебър понижи до 9:10 и след това изравни при 14:14 след ас на Виктор Йосифов. Домакините съумяха да поведат с точка при 15:14 след сполучлива обсада на Илия Петков, а след това и при 16:15, само че Берлин Волейс още веднъж се откъсна за 21:17 и завоюва с 25:20.

Германският първенец имаше по-голямо предимство в идващите два гейма. Във втория Берлин Волейс бе водещ в резултата от самото начало и ликува след 25:16, а в третата част домакините поведоха с 8:7, само че след серия от 6 следващи точки гостите обърнаха до 13:8 и нямаха проблем да приключат мача при 25:20.

Най-резултатни за Хебър бяха Виктор Йосифов със 7 точки, Тодор Алексиев, Симон Хирш и Якопо Масари с по 5.

За Берлин Волейс Марек Шотола осъществя 20 точки.

В идващия, шести кръг от груповата фаза на шампионата на 25 януари отборът на Хебър ще гостува на Халкбанк в Турция, а Берлин Волейс ще одобри полския Алурон Варта.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР