Отборът на Хановер се върна на победния път в Бундеслигата,

...
Отборът на Хановер се върна на победния път в Бундеслигата,
Коментари Харесай

Хановер се върна на победния път в Бундеслигата

Отборът на Хановер се върна на победния път в Бундеслигата, откакто победи с 2:1 вкъщи Волфсбург на " HDI Арена " в среща от 11-ия кръг. Двубоят беше извънредно динамичен, като ситуациите се редуваха и пред двете порти.

Все отново домакините първи съумяха да материализират ситуациите си, откакто Линтон Майна откри в 31-ата минута. Вратарят на Хановер Мартин Есер на няколко пъти пък отчая нападателите на " вълците " с отличните си спасявания. През втората част Хановер стигна до втори гол, откакто реферът уточни бялата точка, а асистентът за първия гол Ихлас Бебу осъществя дузпата.

Малко по-късно и гостите имаха искания за углавен удар, само че те не бяха задоволени. Все отново Волфсубрг получи право на дузпа десетина минути преди края, която беше осъществена от Вутер Вегхорст. " Вълците " пробваха да стигнат най-малко до непълен поврат, само че времето за това беше прекомерно малко.
Така Хановер прекъсна серията си от три мача без победа в Бундеслигата - едно тъждество и две загуби, и се отдалечи от дъното, само че остава в зоната на изпадащите - 16-и с 9 точки. Волфсбург пък е 11-и с 12. В идващия кръг Хановер гостува на Борусия Мьонхенгладбах на 25 ноември, а Волфсбург приема мощния тим на Република България Лайпциг ден по-рано. КЛАСИРАНЕ МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Бундеслига 11 кръг, петък 9 ноември  Хановер 96 2:1краен резулат  Волфсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР