Отборът на Хановер 96 постигна домакинска победа с 2:1 срещу

...
Отборът на Хановер 96 постигна домакинска победа с 2:1 срещу
Коментари Харесай

Хановер взе своето срещу Фрайбург

Отборът на Хановер 96 реализира домакинска победа с 2:1 против Фрайбург в срещата сред двата отбора от 22-ия кръг на Бундеслигата. Играчите на Андре Брайтенрайтер вкараха по един гол във всяко полувреме, а пропуснаха и още няколко положителни благоприятни условия. Гостите пък върнаха едно попадение в края, само че силите им не стигнаха за нищо повече.

Резултатът в мача откри Валдемар Антон в 28-ата минута. Тогава при едно центриране в пеналта топката не бе изчистена добре и попадна в краката на бранителя, който от придвижване я заби в мрежата за 1:0.

В 54-ата минута домакините удвоиха преднината си. Те проведоха контраофанзива, Феликс Клаус бе изведен самичък против вратаря и невъзмутимо осъществя за 2:0.

В 88-ата минута Фрайбург стигна до почетен гол. Топката бе центрирана от фаул и Робин Кох стреля от близко с глава, вратарят Филип Тшаунер съумя да избави, само че кълбото се озова в Мануел Гулде, който от близко съумя да означи за крайното 2:1.

Така Хановер записа първа победа в последните си 4 мача и събра актив от 31 точки, като заема 9-ото място в таблицата. Фрайбург пък се намира на 12-ата позиция във краткотрайното класиране с 25 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 22 кръг, събота 10 февруари  Хановер 96 2:1краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР