Отборът на Хъдърсфийлд постигна победа с 4:1 над Борнемут в

...
Отборът на Хъдърсфийлд постигна победа с 4:1 над Борнемут в
Коментари Харесай

Териерите захапаха здраво Борнемути прекъснаха лоша серия

Отборът на Хъдърсфийлд реализира победа с 4:1 над Борнемут в мача от 27-ия кръг на Висшата лига.

Така „ териерите “ се върнаха на победния път след провалянето от Манчестър Юнайтед в предходния кръг. Със извоюваните три точки Хъдърсфийлф събра 27 на 16-о място, а Борнемут е 10-и с 31.

Начало на головото шоу сложи Алекс Причард, който откакто получи подаване от Стив Муни нанесе безмилостен удар за 1:0.

В 14-ата минута Борнемут изравни резултата. Джуниър Станислав доближи до центриране в наказателното поле отдясно, съумя да овладее и с прецизен удар направи 1:1.

Головете не стопираха да валят и Хъдърсфийлд излезе още веднъж напред в 27-ата минута. Стив Муни засече центрира от фаул и повиши на 2:1. „ Черешките “ можеха да стигнат до ново реми в 32-ата минута, когато Стив Кук бе покрай отбелязване, само че топката мина на косъм от левия дирек.

След почивката преднината на Хъдърсфийлд набъбна на 3:1. Това се случи в 66-ата минута. Аарън Муй отигра подаване Муни и наниза нов гол във вратата на гостите.

В петата минута на продължението на мача дузпа бе отсъдена в интерес на домакините. Дан Гослинг влезе жестоко в противник в наказателното поле, а съдията уточни бялата точка. С осъществяването се нае Раджив ван ла Пара, койъо оформи крайното 4:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР