Отборът на Гьозтепе продължава със силното си представяне под ръководството

...
Отборът на Гьозтепе продължава със силното си представяне под ръководството
Коментари Харесай

Силният тласък на Стоилов може да върне Гьозтепе в елита

Отборът на Гьозтепе продължава със мощното си показване под управлението на Станимир Стоилов. Те завоюваха шест от последните си седем мача в шампионата. Гьозтепе завоюва безапелационно с 4:1 над Юммраниеспор, в редиците на който играе досегашният ни национал Страхил Попов.

Български двубой от второто равнище на турския футбол. В него Станимир Стоилов завоюва безапелационно против Попов, на който е бил треньор в отбора на Литекс. Друг любопитен подробност е, че Елитон, който Станимир Стоилов настоя да притегли от ЦСКА 1948, вкара нов гол за Гьозтепе. Именно той откри резултата в осмата минута.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Göztepe Spor Kulübü (@goztepe)

Рамон Лундквист удвои до почивката, а при започване на второто полувреме автогол на Мустава Есер реши всичко, правейки резултата 3:0 в интерес на Гьотепе. Макар Юмраниеспорт да понижи в 66-ата минута, Гьозтепе бързо си върна задатъка от три гола, а 4:1 се оказа и крайният резултат.

Така след 19 кръга воденият от Станимир Стоилов отбор е втори в класирането, като тази позиция дава право на директна промоция в Суперлигата. Гьозтепе е на седем точки от върха и едвам на две пред третия Кочаелиспор.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР