Отборът на Гранада стигна до равенството 1:1 у дома срещу

...
Отборът на Гранада стигна до равенството 1:1 у дома срещу
Коментари Харесай

Нов кошмар за Шави и компания, Гранада съкруши 10 от Барселона в 89-а минута

Отборът на Гранада стигна до равенството 1:1 вкъщи против Барселона след страховит гол на Антонио Пуертас в 89-та минута. Каталунците се виждаха спечелили, откакто Люк де Йонг (57) се разписа във втори следващ мач в Ла Лига. Тимът на Шави Ернандес обаче трябваше да изпие горчивата чаша в самия завършек на мача.

Другата неприятна вест за Шави е, че Ерик Гарсия получи разтежение и ще бъде под сериозна въпросителна за идния мач против Реал (Мадрид). " Ел Класико " е в сряда в Рияд, Саудитска арабия - полуфинал в шампионата за Суперкупата на Испания.

Дани Алвеш пък почна титуляр за каталунците, с което се трансформира в най-възрастния футболист на " блаугранас " с присъединяване в шампионата - 38 години и 247 дни. Бразилецът се регистрира с асистенция при гола на Де Йонг в 57-а минута. Алвеш центрира ужасно отдясно, а нидерландецът нанесе удар с глава и не остави шансове на стража на домакините.
 Снимка 559521
Източник:

Десет минути преди края дуела Гави получи втори жълт картон и по този начин каталунците трябваше да доиграят мача с човек по-малко. Минута преди края домакините извършиха корнер, топката не бе изчистена добре и попадна в Антонио Пуертас, който простреля Тер Щеген за крайното 1:1.
 Снимка 559522
Така Барселона пропусна да се изкачи до третото място в класирането и за момента дели петото с Атлетико (Мадрид). Двата тима имат по 32 точки, само че " дюшекчиите " са с мач по-малко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР