Отборът на Гингам се класира за полуфиналите в турнира за

...
Отборът на Гингам се класира за полуфиналите в турнира за
Коментари Харесай

От грешник до герой: Маркюз Тюрам класира Гингам на полуфинал за Купата след победа над ПСЖ!

Отборът на Гингам се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на Лигата във Франция след победа с 2:1 над Пари Сен Жермен. От виновник в воин се трансформира Маркюз Тюрам, който пропусна да се разпише един път от дузпа, само че в самия завършек на дуела се реваншира и изпрати тима си напред в конкуренцията.

В 60-ата минута, гостите получиха късмет да открият резултата, откакто Томас Мюние извърши нарушаване, а основният рефер незабавно отсъди дузпа в тяхна изгода. Зад топката застана Тюрам, който обаче наподобява нямаше ден, защото не съумя да се разпише във вратата на парижани от бялата точка. Само две минути по-късно, Неймар изведе своя тим напред, засичайки центриране с глава и изпращайки топката към вратата. Първоначално тя отскочи от земята, само че все пак влетя в десния ъгъл на мрежата за 1:0.

 Снимка 399289
Източник:

В 78-ата минута обаче, щастието отново се усмихна на " белите ". Бернат влезе доста жестоко в краката на съперников състезател, като в тази обстановка се наложи намесата на технологията ВАР, защото в действително време реферът не съумя да види добре протичащото се. След обзор на фрагментите, той отсъди втора дузпа за гостите. Този път с осъществяването се нагърби влезлият като запаса Йени Атито, който не сгреши за 1:1. В добавеното време, противникът на парижани още веднъж получи право да извърши 11-метров углавен удар, откакто състезател на парижани за следващ път извърши нарушаване в пеналта. Зад топката за повторно застана Тюрам, който от виновник се трансформира доста бързо в воин, разписвайки се за 2:1 и изпращайки Гингам на полуфинал за Купата на Лигата.

 Снимка 399291
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР