Отборът на Гигант Съединение бе на път да хвърли бомбата

...
Отборът на Гигант Съединение бе на път да хвърли бомбата
Коментари Харесай

Деветима от Гигант Съединение бяха близо до сензацията, но ЦСКА продължава напред за Купата на България

Отборът на Гигант Съединение бе на път да хвърли бомбата в 1/16-финалите в шампионата за Купата на България, откакто беше доста покрай това да отстрани елитния ЦСКА, само че въпреки всичко " алените " взеха своето след осъществяване на дузпи.

В постоянното време дуелът на стадион " Съединение " завърши при резултат 1:1, откакто Георги Стайков даде задатък на домакините в 41-та минута, само че в 74-та Брайън Морено възвърне паритета.

Играчите на Гигант бяха и в допълнение затруднени от обстоятелството, че в 54-та минута останаха с човек по-малко след изгонването на Васил Василев, а в добавеното време на срещата червен картон получи и Райко Алов, като по този метод домакинският отбор трябваше да играе в продълженията в състав от 9 души.

Въпреки числения си превес футболистите на ЦСКА не се възползваха и по този начин и не съумяха да стигнат до втори гол и в последна сметка спечелилият трябваше да бъде избран след осъществяване на дузпи.

При изстрелите от бялата точка и двата отбора бяха безпогрешни при първите си шест удара, до момента в който не пристигна пропуща на Янко Гюзлев, чийто опит беше избавен от вратаря Димитър Евтимов, а по-късно Мено Кох не сгреши от 11-те метра, с цел да изпрати " алените " към 1/8-финалите в шампионата за Купата на България.

В идната фаза момчетата на Саша Илич ще се изправят против различен отбор от Първа лига в лицето на Септември София, като мачът е идващия четвъртък (1 декември) от 12.00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР