Отборът на Германия се класира за 1/2-финалите на отборния турнир

...
Отборът на Германия се класира за 1/2-финалите на отборния турнир
Коментари Харесай

Германия обърна Гърция и се класира за полуфиналите на Юнайтед къп

Отборът на Германия се класира за 1/2-финалите на отборния шампионат за смесени двойки " Юнайтед къп ", който се организира в австралийските градове Сидни и Пърт. Германците надвиха над тима на Гърция в среща от четвъртфиналите с 2:1 победи.

Александър Зверев обезпечи задатък на отбора на Германия, откакто се наложи над гърка Стефанос Циципас с 6:4, 6:4 в първия мач от последния четвъртфинален дуела. Олимпийският първенец Зверев осъществя по един пробив в двата сета, което му беше задоволително за крайния триумф. " Трябваше да бъда нападателен, тъй като знам, че Стефанос е може би най-агресивният в целия Тур. Изключително мъчно е против него и по тази причина нямам добър баланс до момента ", разяснява германецът след успеха си.

Германката Анжелик Кербер позволи първа огромна загуба след завръщането си на корта, като загуби от гъркинята Мария Сакари с 0:6, 3:6 в мач от четвъртфиналите на " Юнайтед къп ". Бившата номер 1 Кербер се завърна в тениса 18 месеца откакто роди, само че не съумя да се опълчи на Сакари, която завоюва успеха за час и 14 минути игра. " Бях клинична в първия сет и във втория до 3:0. Бях солидна от линията. Знам, че Анжи ще откри метод да се върне измежду най-хубавите и няма да се съобщи ", сподели гъркинята.

На смесените Лаура Зигемунд и Александър Зверев демонстрираха по-стабилна игра и се постановиха над гръцката двойка Мария Сакари и Петрос Циципас с 6:3, 6:3.

Така Германия ще срещне домакините от Австралия в спор за място на финала, а другият полуфинал опълчва тимовете на Полша и Франция.
 Франция се класира за полуфиналите на United Cup
Франция се класира за полуфиналите на United Cup

След 2:1 победи над Норвегия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР