Отборът на Германия постигна победа с 5:2 при домакинството си

...
Отборът на Германия постигна победа с 5:2 при домакинството си
Коментари Харесай

Германия вкара пет гола на европейския шампион Италия

Отборът на Германия реализира победа с 5:2 при семейството си на европейския първенец Италия в дуел от група 3 на Дивизия " А " от шампионата Лига на нациите.

Бундестимът откри резултата в 10-ата минута, когато Давид Раум центрира отляво в наказателното поле на " Скуадра адзура ", а непокритият Йосуа Кимих овладя топката и с удар по земя се разписа в мрежата зад стража Джанлуиджи Донарума.

В добавеното време на първата част домакините удвоиха преднината си след тъкмо изпълнена дузпа от страна на Илкай Гюндоган. 11-метровият углавен удар бе отсъден за нарушаване на Алесандро Бастони против Йонас Хофман в пеналтерията на Италия.

Томас Мюлер вкара трети гол за селекцията на Ханзи Флик в 51-ата минута с удар от воле, като топката се озова в долния ляв ъгъл на Донарума.

Германия осъществя четвърто попадение в 68-ата минута, когато голмайсторът Мюлер центрира с външен фалц в наказателното поле на Италия, Серж Гнабри продължи с крайник топката към Тимо Вернер, който с шпагат се разписа.

Минута по-късно Вернер още веднъж се разписа след неточност на Донарума в наказателното поле на гостите.

Селекцията на Роберто Манчини понижи изоставането си в 78-ата минута. Федерико Димарко стреля диагонално в пеналтерията на Германия, а вратарят Мануел Нойер се намеси неубедително, което разреши на Вилфред Ньонто да осъществя от непосредствена непосредственост.

Крайният резултат в срещата оформи Алесандро Бастони надълбоко в добавеното време, когато с глава засече на първа греда центриране на Димарко от ъглов удар.

В класирането Германия събра актив от 6 точки и зае второто място в групата с точка зад водача Унгария, който разгроми Англия с 4:0. Трети е съставът на Италия с 5 пункта, а финален е този на Англия с едвам две извоювани точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР