Отборът на ГЕРБ почисти парк „Стадиона“- едно от любимите места

...
Отборът на ГЕРБ почисти парк „Стадиона“- едно от любимите места
Коментари Харесай

ГЕРБ- Пазарджик се включи в почистването на България

Отборът на ГЕРБ почисти парк „ Стадиона “- едно от обичаните места за отдих на пазарджиклии, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ- Пазарджик.

„ Благодаря Ви, че се отзовахте на нашата покана и показахме, че от ГЕРБ Пазарджик сме обединени и работим в екип “, съобщи общинският началник Гинче Караминова и даде старт на почистването. Над 20 чувала със боклук бяха събрани единствено за първия час от акцията.

„ Паркът, в който сме през днешния ден е емблематично място и за футболната общност на Пазарджик. Благодаря на всички наши членове на ГЕРБ и на родителите на деца футболисти от детската школа на ФК „ Хебър 1918 “, които през днешния ден се отзоваха на моята покана и се включиха в акцията “, сподели регионалният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, който е и президент на футболен клуб „ Хебър 1918 ".

В почистването участваха с непринуден труд още общинските съветници от ГЕРБ Лидия Панайотова и Борис Димитров, регионалният координатор на МГЕРБ Надежда Терзиева, общинският ръководител на младежите в Пазарджик Николай Ангелов, ръководителят на общинската конструкция на „ Старейшини “ Кирил Мишев, ръководителят на „ Предприемачи “ ГЕРБ Стефко Василев, зам.- регионалният шеф Йордан Кожухаров, доста членове на структурата и симпатизанти от цялата община.

Събраните чували със боклук ще бъдат извозени от уредниците до районното хранилище за твърди битови боклуци край село Алеко Константиново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР