Отборът на Гърция почти сигурно ще се добре до бараж

...
Отборът на Гърция почти сигурно ще се добре до бараж
Коментари Харесай

Гърция мечтае за Световно след безценен успех в Кипър

Отборът на Гърция съвсем несъмнено ще се добре до бараж за Мондиал 2018. Елините стигнаха до скъп триумф с 2:1 при визитата си на Кипър в мач от Група “Н” на квалификациите и с помощта на загубата на Босна и Херцеговина от Белгия, най-вероятно ще се класират на втора позиция в крайното класиране. В последния си мач Гърция е хазаин на новобранеца Гибрлатар и би било невероятна издънка, в случай че не вземат три точки в Атина.

Домакините откриха резултата с гол на Пиерос Сотириу, само че единствено за две минути - сред 24-ата и 26-ата гостите стигнаха до триумфа. Първо Костас Митроглу изравни, откакто се освободи от бранител и остана самичък против вратаря, с цел да го преодолее невъзмутимо. След това пък Александрос Циолис се разписа с глава и по този начин донесе скъпия триумф на отбора си.

По този метод Гърция събра 16 точки в актива си и сега заема втора позиция - с две повече от Босна. Все отново елините ще би трябвало да наблюдават развиването си останалите групи, защото има вид отборът им да остане като най-слаб втори, с което ще изгуби правото си на присъединяване в баражите. Кипър от своя страна остава с 10 точки на пето място. Мондиал 2018 9 кръг, събота 7 октомври  Кипър 1:2краен резулат  Гърция
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР