Отборът на Гана победи с 2:0 Гвинея Бисау, взимайки първи

...
Отборът на Гана победи с 2:0 Гвинея Бисау, взимайки първи
Коментари Харесай

Група F проясни почти докрай осминафиналите на КАН 2019

Отборът на Гана победи с 2:0 Гвинея Бисау, взимайки първи три точки от груповата фаза на шампионата на тазгодишната Купа на Африканските народи. Именно тези три точки направиха по този начин, че Гана продължи напред от група F, и то като водач, откакто приключи с пет точки.

Джордан Аю откри резултата в Суез при започване на второто полувреме, а Томас в 72-ата минута удвои актива на ганайците и на процедура подпечата класирането на тима към осминафиналите.

Гвинея Бисау пък остана финален в групата с актив от една точка – против Бенин.

Именно пък бенинците записаха третата си такава, откакто записаха трето тъждество – против Камерун, в финален мач за двата отбора от груповата фаза. Хиксът на процедура прати и двата тима напред, като Камерун финишира втори с пет точки, колкото има и Гана, само че по-лоша голова разлика, до момента в който Бенин се оказа предпоследния трети „ най-силен” тим, като това също праща тима напред към елиминациите.

На осминафиналите Гана ще се изправи против втория от група Е, до момента в който Камерун ще играе против Нигерия, а Бенин ще се изправи против Мароко в различен осминафинал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР