Отборът на Галатасарай победи с 4:1 тима на Анкарагюджю в

...
Отборът на Галатасарай победи с 4:1 тима на Анкарагюджю в
Коментари Харесай

С два гола на Икарди Галатасарай триумфира с титлата в Турция два кръга преди края

Отборът на Галатасарай победи с 4:1 отбора на Анкарагюджю в мач от 36-ия кръг на турската Суперлига и си подсигурява купата в южната ни съседка.

Галата има единствено пет точки пред преследвача Фенербахче, само че момчетата на Окан Бурук имат да получат служебно три точки в последния кръг, тъй като тогава трябваше да играят против Хатайспор, само че тимът приключи присъединяване си в елита на Турция поради тежките последици от земетресението в страната от началото на тази астрономическа година.

В мача против Анкарагюджю съществена заслуга за успеха имаше някогашният състезател на италианския Интер - Мауро Икарди. Той откри резултата в 7-ата минута и изведе тима си още веднъж напред в резултата в 38-ата минута, откакто преди този момент Милсон бе изравнил. През второто полувреме Галатасарай направи триумфа си още по-изразителен с помощта на головете на Бариз Йълмам в 73-ата минута и на Серджо Оливейра в 78-ата минута.

Успехът за тима воден от Окан Бурук е извънреден, тъй като в предходния сезон Галатасарй приключи на позорното за славната история на клуба 13-о място в генералното класиране на турското състезание.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР