Отборът на Футболен клуб Ямбол 1915“ спечели втори пореден мач,

...
Отборът на Футболен клуб Ямбол 1915“ спечели втори пореден мач,
Коментари Харесай

ФК „Ямбол 1915“ продължава с доброто си представяне

Отборът на Футболен клуб „ Ямбол 1915 “ завоюва втори следващ мач, този път като хазаин, против отбора на Футболен клуб „ Розова котловина “ – Казанлък с 2:1.

До обрата в резултата се стигна, откакто гостите поведоха през първото полувреме с 1:0, само че през втората част ямболци бяха по-добри и осъществиха две безответни попадения.

Нужно е да се означи, че тази победа е извънредно влиятелна, защото тимът на „ Розова котловина “ беше притежател на Купата на България при дилетантите през миналия сезон.

След две изиграни срещи и две победи, първата от които като посетител на Футболен клуб „ Димитровград “ с 0:2, тимът от Ямбол оглавява класирането на Югоизточна „ В “ група на България.

Оттук нататък следва посещение на втория тим на Футболен клуб „ Берое “ – Стара Загора и домакинство на Футболен клуб „ Карнобат “. На по-късен стадий ще се изиграе и мач от шампионата за Купата на България против тима на „ Черноморец “ – Бургас.

Целта на ямболския отбор е да завоюва оптимален брой точки от идните мачове. Рръководството на клуба разяснява, че футболистите упражняват и се приготвят добре, като има няколко контузени играчи, които скоро ще се възстановят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР