Отборът на Фулъм постигна страхотна победа над градския враг от

...
Отборът на Фулъм постигна страхотна победа над градския враг от
Коментари Харесай

Фулъм на Йоканович размаза Милуол в лондонското дерби

Отборът на Фулъм реализира страхотна победа над градския зложелател от Лондон – Милуол в среща от 44-ия кръг на Чемпиъншип. Хората на Славиша Йоканович бяха цялостни господари на терена и бе същинско знамение, че победиха единствено с 3:0. Преди почивката лютият конфликт беше надалеч по-равностоен, като и двата отбора удариха по една греда.

През второто полувреме Фулъм си подсигури успеха с два ранни гола. Само секунди след подновяването на играта Александър Митрович изненада вратаря Джордан Арчър с нелош шут от 30-ина метра. Шотландският пазач можеше да се намеси надалеч по-добре, но просто мазета топката на пътя на Райнън Сесеньон, който го разстреля с добавка по диагонала – 1:0.

Десет минути по-късно – в 56-ата – халфът на гостите Кевън Макдоналд вкара страховит самостоятелен гол. С хубав финт шотландецът смъкна на земята пазещия го Джордж Савил, след което продължи да пробива към наказателното поле. От към 20-21 метра по диагонала Макдоналд нанесе яростен шут към близкия горен ъгъл и сащиса Арчър – 2:0.

Последният гол във вратата на домакините падна в 89-ата минута. Томаш Калаш направи страховит пробив по фланга и даде брилянтна асистенция към Митрович, който не пропусна да се разпише – 3:0.

В класирането Фулъм краткотрайно излезе втори с 85 точки, на 10 зад водача Уулвърхемптън, който е с мач по-малко. Третият Кардиф изостава с 2 пункта от лондончани, само че има и да наваксва две срещи.

Милуол е шести с 69 пункта, като води единствено с точка пред седмия Дарби Каунти, който също има да играе 2 срещи по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР