Отборът на Фрозиноне продължава да се бори с всички сили

...
Отборът на Фрозиноне продължава да се бори с всички сили
Коментари Харесай

Фрозионен изтръгна витална точка като гост на Наполи

Отборът на Фрозиноне продължава да се бори с всички сили за оцеляването си в италианския футболен хайлайф, като през днешния ден в среща от 32-ия кръг приключи 2:2 като посетител на Наполи.

Жълто-сините събират 27 точки и по голова разлика се измъкват от последните три места, където със същия актив слиза Верона. Сасуоло с 25 и към този момент изпадналия Салернитана с 15 на дъното са другите два тима под чертата. Наполи е на 8-о място с 49, а на върха е Интер (Милано) с 82.
 Антонио Конте поема Наполи от идващия сезон
Антонио Конте поема Наполи от идващия сезон

Съобщават медиите в Италия

Домакините от Неапол на два пъти повеждаха в резултата, само че с попадения на преотстъпения точно от Наполи мароканец Уалид Шедира гостуващият Фрозиноне стигна до точката. Не се знае накъде щеше да тръгне мача, в случай че Матиас Суле в 30-ата минута беше вкарал дузпа за Фрозиноне. В края на срещата пък Марио Руи от Наполи беше изпъден от терена с втори жълт картон.

Матео Политано в 16-ата минута откри за домакините, откакто получи пас от Джовани ди Лоренцо, прицели се от дясно и с прелестен фалцов удар не остави шансове на вратаря Стефано Турати.

Грешка в защитата обаче разреши на Виктор Осимен в 63-ата минута да направи 2:1 след пас на грузинеца Хвича Кварацхелия. Фрозиноне обаче не се съобщи и стигна до историческа първа извоювана точка като посетител на стадион " Диего Армандо Марадона ".

И двата тима имаха задоволително благоприятни условия да измъкнат и трите точки в мача, като в 88-ата минута първо такава се откри пред сенегалската запаса Демба Сек за Фрозиноне. Лука Мацители му cвали топката с глава, а Сек не се ориентира както би трябвало и опита малко комично да вкара с гърди.

Дълбоко в добавеното време Ди Лоренцо трансферира топката за Джовани Симеоне, вместо самичък да се насочи към вратата. Аржентинският нападател обаче не съумя да стигне до прострелното подаване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР