Отборът на Франция на Тиери Анри е категоричен фаворит за

...
Отборът на Франция на Тиери Анри е категоричен фаворит за
Коментари Харесай

Футболен жребий на олимпийските игри в Париж: французите са фаворити за победа; жени да играят титуляри Канада

Отборът на Франция на Тиери Анри е безапелационен любимец за продължение след общителното жребие на групите за мъжкия футбол на Олимпийските игри през 2024 година в сряда, до момента в който домакините чакат да видят дали Килиан Мбапе ще бъде възложен. В жребия при дамите домакините Франция ще се изправят против домакините Канада, до момента в който спечелилите Съединени американски щати, Германия и Австралия бяха сложени в същата група.

„ Нищо не е елементарно “, сподели Анри след жребия, само че неговият тим, който към този момент е измежду любимците за златния орден на домашния терен, избегна евентуални капани, като не приключи наедно Мароко и Египет.

Les Bleus са в група А на шампионата с 16 тима с Нова Зеландия, Съединени американски щати и спечелилите от плейофа на AFC-CAF.

С гении като Едуардо Камавинга, Брадли Баркола и Уорън Заир-Емери, евентуално на негово разположение, Хенри ще желае да оглави класацията група.

Такъв резултат може да бъде основен, с цел да се избегне Аржентина, която беше изтеглена в група B дружно с Мароко, Украйна и т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР