Отборът на Fnatic продължава участието си на мастърс турнира по

...
Отборът на Fnatic продължава участието си на мастърс турнира по
Коментари Харесай

Труден успех за Fnatic на мастърса в Копенхаген

Отборът на Fnatic продължава присъединяване си на мастърс шампионата по VALORANT в Копенхаген с награден фонд 650 000 $. „ Оранжевите “, които изгубиха от Paper Rex ден по-рано, се постановиха над аржентинския тим Leviatan. Така геймърите от Fnatic не престават към полуфинала в долната част на схемата и са на две крачки от това да се борят за огромната премия от 200 000 $ за първенеца. Съставеният напълно от чилийски геймъри отбор обаче не се съобщи без солидна борба, в която Джейк “Boaster” Хамлет и съотборниците му въпреки всичко надвиха с 2:1 победи.

VAMOOOSSSSSSSSS!
— FNATIC (@FNATIC)
Всеки от триумфите на Fnatic идваше след продължения. Получи се прекрасен конфликт сред два тима, които към този момент имат визи за VCT Champions в Истанбул по-късно през годината. В първата карта бързото движение на Leviatan изведе тима, който за първи път играеше на Fracture в този си състав, до преимущество на полувремето от 7:5 рунда. През втората част пък по-методичната и тактическа игра на Fnatic докара до същия резултат и надлежно тъждество от 12:12, печелейки 24-я рунд и лишавайки съперника от късмет да затвори първата карта в своя изгода.

all tied up, time to bring out the strats
— FNATIC (@FNATIC)
След това „ оранжевите “ притиснаха сполучливо съперника си и завоюваха с 14:12.

Втората карта бе Ascent и стартира мъчно за Fnatic. След 4 следващи рунда за Leviatan обаче европейците откриха ритъма си и изравниха до 6:6.

Full control for!
— VALORANT Champions Tour
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР