Отборът на ФК Созопол ще изиграе тази седмица първите си

...
Отборът на ФК Созопол ще изиграе тази седмица първите си
Коментари Харесай

Созопол с две проверки срещу Спартак Варна и Нефтохимик Бургас

Отборът на ФК Созопол ще изиграе тази седмица първите си две контролни срещи от лятната подготвка. Съперник на "небесносините " в първата е втородивизионния ПФК Спартак Варна. Спарингът е очакван за четвъртък /4-и юли/, от 18:00 часа, на състезателен комплекс Албена. Втората инспекция е два дни по-късно - 6-и юли /събота/, от 19:30 часа, на стадион "Арена Созопол ". Противник ще бъде Нефтохимик Бургас, който също спеч ели промоция за Втора лига и през този сезон ще семейства в Созопол.

През този сезон задачата пред "вампирите " остава промоция за Втора лига и завръщане в професионалния футбол. Очертава се мощен и оспорван сезон в Югоизточната Трета лига, а вкус към лидерската позиция насочва още Черномрец Бургас, пишат от лагера на ФК Созопол.

Черноморец направи сериозна селекция, привличайки в своя състав и голмайстора на Созопол през миналия сезон от пролетта - нападателят Трайо Грозев. Това демонстрира, че "акулите " няма да се откажат от борбата със Созопол през този сеозн и ще нападат първото място.

Ръководството на "небесносините " договаря с няколко футболисти, като до няколко дни би трябвало да бъде притеглен и централен умел защитник. От състава на Маргарит Димов отсъства единствено французина Уилфред Гримо, който е контузен и се чака да се причисли към тима в идващите седмици. Останалите нови попълнения са разполагаем за утрешната среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР