Отборът на ФК Созопол ще изиграе поредните си две контролни

...
Отборът на ФК Созопол ще изиграе поредните си две контролни
Коментари Харесай

Вампирите с две проверки през седмицата

Отборът на ФК Созопол ще изиграе следващите си две контролни срещи тази седмица. В сряда /17-и юли/, от 18:30 часа, на стадион " Арена Созопол ", " небесносините " одобряват Черно море U19 Варна, в петата си инспекция от лятната подготовка. Старшата възраст на " моряците " не са за подценяване, а дуелът се обрисува да бъде завладяващ. Контролната среща ще стартира с час по-рано по молба на гостите от Варна, а не, както бе по стратегия от 19:30.
Следващата шеста контролна среща на Созопол е в събота против третодивизионния ОФК Несебър, който изпадна в края на предишния сезон. Двубоят с " делфините " е на /20-и юли/, от 11:00 часа, на градския стадион в Несебър. Промяната тутакси и мястото предстои на това, че Нефтохимик одобряват Спартак Варна, в първия кръг на Втора лига, а както към този момент знаете " шейховете " ще домакинстват в Созопол против скромната сума от 2500 на мач.
В първите четири контроли Созопол записа две победи и две равенства. Възпитаниците на Маргарит Димов завоюваха против два тима от Втора лига - Спартак Варна с 2:1 в Албена и Нефтохимик Бургас с 1:0. Последваха и две равенства 2:2 против Розова котловина Казанлък и втородивизионния ОФК Поморие - 2:2. Созопол остава и единственият отбор в района, който няма проваляне през 2019 -а в публични дуели и контроли на този стадий. " Небесносините " се показват повече от ослепително и са непрекъснати в своите мачове. Единствено Нефтохимик можеше да се похвали с това, само че Созопол още веднъж сподели зъби в контролата преди седмица и справедливо се поздрави с триумф. " Шейховете " изгубиха и две от контролите си в подготвителния лагер в Банско с 2:0 против Хебър Пазарджик и отстъпиха с 1:0 на Кариана Ерден. Последната загуба на " вампирите " в формален дуел е на 24 ноември 2018 против Марица Пловдив. Тогава " пиратите " завоюваха вкъщи в града под тепетата с 2:1, а попадението за Созопол бе на Станимир Баев от дузпа в продължението на срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР