Отборът на ФК Садово продължава да мачка противниците си в

...
Отборът на ФК Садово продължава да мачка противниците си в
Коментари Харесай

Майката на Стоичков гледа мач от А Областна група

Отборът на ФК Садово продължава да мачка съперниците си в А Областна група. Този път пожарникарите биха като посетители третия в класирането Вихър - Белозем с 2:0.

Мачът беше съвсем повтаряне на есенния конфликт сред двата отбора.На пръв взор равносилен мач,но превъзходството от самото начало беше на страната на гостите от Садово. Домакините имаха едно само състояние за гол. В началните минути играта беше двуостра, само че играчите от Белозем първи стигнаха до заплаха.

След неточност в отбраната на Садово нападател на Вихър се озова на стрелкова позиция самичък против Стоян Здравков, само че уцели горния дирек на вратата му.От този миг нататък дейностите се развиваха съвсем напълно в центъра на терена или пред вратата на домакините от Белозем, които бяха лишени от услугите на главния си голмайстор Иван Кавалов поради травма.

Емо Аргиров пропусна чисто голово състояние в 32 минута. Той стреля, само че ударът му мина настрана от вратата. Аргиров въпреки всичко вкара 10 минути по-късно. Сякаш от нищото Животното трансферира с глава вратаря на Белозем след балонно центриране на Георги Ставрев. В края на полувремето Георги Христозов-Бекъма можеше да реши всичко, само че вратаря на домакините Николай Стоянов мазета ударът му.

През второто полувреме нищо не се промени в играта на двата отбора и забавните обстановки бяха главно пред домакинската врата.След няколко неточни далечни удара в 80 минута влезлия като запаса Емо Стоев-Бадема откри с отличен пас Георги Христозов, който не сгреши за 2:0. Така той накара приличния брой последователи на домакините измежду които беше и вуйна Пенка Стоичкова-майката на най-великия български футболист Христо Стоичков, пристигнали да поддържат домакините в студеното и влажно време,да стартират да напущат стадиона преди последния съдийски сигнал.

Съставът на " Садово " имаше много здравословни проблеми-капитанът Атанас Загаров,Светльо Асенов и Иво Димитров -Шведа имаха вирусни проблеми,като последния даже не взе присъединяване в срещата. Никола Николов-Кубето и Петьо Димитров бяха контузени и въобще не бяха включени в групата за мача.В нея не беше и вратаря Стефан Стойчев.

Марица
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР