Отборът на ФК Марица(Белово) загуби финала на турнира Витоша Къп`2023,

...
Отборът на ФК Марица(Белово) загуби финала на турнира Витоша Къп`2023,
Коментари Харесай

Марица загуби финала на Витоша Къп'2021

Отборът на ФК Марица(Белово) загуби финала на шампионата " Витоша Къп`2023 ", който се игра на стадиона в софийското село Железница. В разногласието за първото място беловци отстъпиха след осъществявания на дузпи против домакините от ФК Железница, В постоянното време срещата приключи 3:3.

За отбелязване е фактът, че момчетата от Марица изоставаха с 0:2, само че след това обърнаха резултата до 3:2 в своя изгода преди домакините да изравнят в 68-та минута за 3:3. Точни за беловци бяха Цветански(на два пъти) и Котов. При дузпите футболистите на Железница се постановиха с 5:3.
" Факторът домакинство си сподели думата. Досега съдии не са коментирани и това е последното нещо, за което имаме предпочитание да приказваме, само че в Железница нещата бяха повече от скандални ", обявиха от щаба на Марица след изгубения край. Най-сериозните им искания към съдиите са да два погрешно съгласно тях анулирани гола, първият за игра с ръка в нахлуване, а вторият поради засада.
Съставът на Марица: 1. М. Петракиев(к), 4. Г. Котов, 8. Ст. Василев, 22. Г. Вучев, 2. Анг. Въргов, 10. Ат. Кръстев, 19. Ал. Мераклийски, 77. Б. Христов, 7. М. Истатков, 99. Ант. Цветански, 9. Ант. Дамянов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР