Отборът на Фиорентина записа минимален успех с 1:0 над гостуващия

...
Отборът на Фиорентина записа минимален успех с 1:0 над гостуващия
Коментари Харесай

Фиорентина пощади Сивасспор, но все пак има предимство преди реванша в Турция

Отборът на Фиорентина записа най-малък триумф с 1:0 над гостуващия Сивасспор в първи осминафинален мач от Лигата на конференциите. Реваншът е след седмица в Турция.

„ Виолетовите “ бяха по-опасният отбор през по-голяма част от мача и могат да съжаляват, че не реализираха по-убедителна победа, която да им даде успокоение преди ответната среща. Още в първите 15-ина минути домакините пропиляха две чудесни благоприятни условия да поведат в резултата. Първо Гаетано Кастровили опитва удар в жанр „ скорпион “, който обаче срещна гредата, а малко по-късно Джакомо Бонавентура трансферира вратаря, само че Мурат Палули съумя да почисти топката. Гостите, с някогашния нападател на ЦСКА - СофияЖорди Кайседо в състава им, също нацелиха напречната греда посредством Димитрис Гоутас, като това стана в 65-ата минута. Четири минути по-късно отборът от Флоренция стигна до надвит гол в 69-ата минута, когато настана безредие след центриране от корнер, при което резервата Антонин Барак беше прецизен от воле.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР