Отборът на Фиорентина посреща Макаби Хайфа в среща реванш от

...
Отборът на Фиорентина посреща Макаби Хайфа в среща реванш от
Коментари Харесай

Във Фиорентина със сериозни амбиции за Европа

Отборът на Фиорентина посреща Макаби Хайфа в среща реванш от осминафиналната фаза в Лигата на конференциите довечера. След като „ виолетовите “ завоюваха с 4:3 първата среща, те несъмнено наподобяват като любимци за продължение измежду най-хубавите 8 в третата по мощ конкуренция на остарелия континент.

Сериозни упоритости за нещо огромно изрази наставникът на „ ла виола “ Винченцо Италиано. Специалистът призна, че желае да зарадва почитателите и боса на отбора Роко Комисо с трофей, само че също по този начин приказва и за бъдещето си на „ Артемио Франки “.

„ Знаете, че моят договор изтича в края на сезона, и в случай че се класираме за европейските шампионати, договорът ми автоматизирано се възобновява за още една година. Сега обаче не мисля по този въпрос, тъй като ни предстоят значими и виновни дуели. Разговаряли сме с управлението за моето бъдеще и всички са наясно с задачите, които желая да гоним. Всичко ще стане ясно по-нататък във времето, само че моето най-голямо предпочитание е Фиорентина да завоюва трофей още през този сезон. Пред себе си имаме 2 благоприятни условия, с цел да сторим това, и по никакъв метод няма да подценим нито едно съревнование, в което участваме. Лигата на конференциите и купата на Италия са двата пътя пред нас за отличие  и доста ми се желае да зарадваме както почитателите, по този начин и нашия президент Роко Комисо. Смятам, че е извънредно време Фиорентина да възвърне своите обичаи и да стартира редовно  да гони високи цели “, сподели Италиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР