Отборът на Фиорентина победи с 3:2 като домакин Аталанта в

...
Отборът на Фиорентина победи с 3:2 като домакин Аталанта в
Коментари Харесай

Фиорентина надви Аталанта в петголово шоу във Флоренция

Отборът на Фиорентина победи с 3:2 като хазаин Аталанта в среща сред двата отбора от 4-ия кръг в италианската Серия " А ".

На стадион " Артемио Франки " във Флоренция дуелът не стартира по най-хубавия метод за домакините, които се оказаха догонващи в 20-ата минута, когато прецизен за " бергамаските " беше Тен Копмайнерс.

Още до почивката обаче " виолетовите " обърнаха резултата в своя изгода, като първо опитният Джакомо Бонавентура изравни в 35-ата минута, а в последната от постоянното време Лукас Куарта донесе цялостния поврат за своя отбор.

След почивката Адемола Лукман възвърне паритета с гол в 53-ата минута, завършвайки сполучливо добра офанзива отляво за Аталанта, само че към четвърт час преди края на мача неточност в защитата на гостите беше осъдена от Кристиан Куаме, който донесе трите точки за Фиорентина с удар от близка отдалеченост.

По този метод отборът на Винченцо Италиано към този момент има в актива си 7 точки и се изкачи до 7-ото място в подреждането, до момента в който гостите от Бергамо са 9-и с един пункт по-малко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР