Отборът на Финикс Сънс ще може да разчита на услугите

...
Отборът на Финикс Сънс ще може да разчита на услугите
Коментари Харесай

Финикс Сънс направи грандиозен трансфер

Отборът на Финикс Сънс ще може да разчита на услугите на един от най-хубавите изпълнители в НБА от идващия сезон - Брадли Бийл. " Слънцата " се снабдиха с трикратния участник в " Мача на звездите " чрез трансфер от Вашингтон, като в противоположна посока отборът от Аризона изпраща Крис Пол, Лендри Шамет, няколко избора от втория кръг на Драфта и още няколко разменени избора, като техният брой ще стане явен скоро. Звездният трансфер бе разгласен от авторитетния репорер Шамс Чарания. 

Така Финикс добавя Бийл към суперзвездното си дуо в лицето на Кевин Дюрант и Девин Букър, като тримата ще се опитат да донесат шампионската купа на отбора още през идващия сезон. 

Интересното обаче е, че сега Сънс имат единствено четирима състезатели с обезпечени контракти за идната година - горепосочените трима плюс центъра Диандре Ейтън, чието бъдеще към момента не е ясно, защото има сериозен късмет и той да е измежду напускащите. Общо четиримата би трябвало да получат $161.5 милиона от заплати през идващия сезон, което не оставя изключително огромна финансова еластичност на управлението на Финикс за попълване на останалата част от състава. 

Вашингтон пък може би няма да се възползва от привличането на Крис Пол, защото тимът се насочва към преизграждане и ветеранът няма да има необикновен интерес да играе за тим без краткосрочни високи упоритости. Вероятно е да 38-годишният плеймейкър да се озове на свободния пазар и да търси автограф с съперник за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР