Отборът на Фейенорд е готов да продаде халфът Оркун Кокчу,

...
Отборът на Фейенорд е готов да продаде халфът Оркун Кокчу,
Коментари Харесай

Арсенал си осигурява първо лятно попълнение

Отборът на Фейенорд е подготвен да продаде халфът Оркун Кокчу, откакто мениджърът на Арсенал Микел Артета персонално е поискал да види плеймейкъра в състава си. 19-годишният турчин е високо оценен от „ артилеристите “, като Фейенорд желае да го задържи, само че в това време с неспокойствие желае да събере трансферни средства, с цел да подпише с полузащитника на Хееренвеен Джоуи Върман.

Очаква се Фейенорд да одобри оферта от 23 милиона паунда за Кокчу, който направи 35 участия през този сезон. Артета дефинира халфа по-рано тази година като идеално допълнение към състава му, а техническият шеф Еду към този момент е провел диалози с представителите на футболиста.

Кокчу може да се трансформира в първият непрестанен трансфер на Артета, откакто Арсенал съумя да обезпечи единствено покупко-продажби за наем през зимния прозорец. Смяташе се, че лондончани са подготвени да платят 25 милиона паунда за Кокчу, откакто и Севиля прояви интерес към него.

Ръководството на локалната Ередивизи потвърдиха в петък, че сезон 2019/2020 е анулиран и, че тази година няма да има първенци или изпадащи. Фейенорд бяха на трето място, с шест точки зад водачите в лигата Аякс и АЗ Алкмаар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР