Отборът на Фенербахче се размина с върха в класирането в

...
Отборът на Фенербахче се размина с върха в класирането в
Коментари Харесай

Фенербахче се размина с върха след драматична загуба от Бешикташ

Отборът на Фенербахче се размина с върха в класирането в турската Суперлига, откакто позволи загуба от Бешикташ с 3:4 в дуел от 10-ия кръг. Така едноличен водач остана отборът на Аланияспор, който надделя с 1:0 Коняспор и събра актив от 23 точки. " Фенерите " вървят трети с 20, колкото има и втория Галатасарай. Въпреки триумфа довечера, Бешикташ върви четвърти с актив от 16 т.

Двубоят против Фенербахче стартира чудесно за Бешикташ, който поведе с 2:0 до 20-ата минута след попадения на Венсан Абубакар в 4-ата и 20-ата минута. Сенегалецът Папис Сисе върна интригата в 34-ата минута, като резултатът се резервира до почивката. Второто полувреме беше много равностойно, като двата отбора си размениха по две попадения.

Първо Неджип Юсал още веднъж изведе " орлите " напред, само че с гол на Йозан Туфан Фенербаче още веднъж се върна в мача. Последните минути бяха доста трагични. Фабрис Нсакала даде още веднъж задатък от два гола за гостите в 88-ата минута, само че Туфан понижи от дузпа надълбоко в добавеното време. За повече обаче " фенерите " нямаха време и по този начин записаха загуба, която ги остави в подножието на върха.

Сюпер лиг 10 кръг, неделя 29 ноември  Фенербахче 3:4краен резулат  Бешикташ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР