Отборът на Ейбар се наложи с 2:1 над Алавес като

...
Отборът на Ейбар се наложи с 2:1 над Алавес като
Коментари Харесай

Ейбар се позакрепи след победа над Алавес

Отборът на Ейбар се наложи с 2:1 над Алавес като посетител в мача от 13-ия кръг на Ла Лига. По този метод отборът на Хосе Луис Мендилибар реализира втора поредна победа в шампионата и се изкачи на 14-ата позиция в класирането с актив от 14 точки. За Алавес това пък е втори следващ крах и той остава предпоследен с 6 пункта, колкото има и Лас Палмас.

Двата отбора приключиха мача с човек по-малко, откакто Кристиан Сантос получи втори жълт картон в 45-ата минута, а Чарлез бе изпъден в 83-ата с пряк червен картон.

Гостите откриха резултата в 33-ата минута на срещата. Жоан Жордан беше на точното място в точното време, с цел да овладее отбитата топка в наказателното поле и да я изстреля непосредствено в мрежата на противника, правейки резултата 0:1.

В 69-ата Чарлез удвои, откакто доближи до брилянтно центриране и нанесе съвършен удар с глава в левия ъгъл, не оставяйки късмет на вратаря.

Почетното попадение за Алавес означи Бургуй в добаваните минути на постоянното време. Той съумя да се отскубне от отбраната на гостите преди да поеме брилянтен пас и да нанесе акуратен удар, с който преодоля вратаря.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР