Отборът на Ейбар прекъсна серията от две поредни победи на

...
Отборът на Ейбар прекъсна серията от две поредни победи на
Коментари Харесай

Ейбар прекъсна серията на Еспаньол и се върна към победите

Отборът на Ейбар прекъсна серията от две следващи победи на Еспаньол, откакто се наложи с 3:1 в мача от 14-ия кръг на Ла Лига.

По този метод Ейбар се върна към триумфите след провалянето от Селта Виго в предходния кръг, и записвайки пети триумф от началото на сезона събра 17 точки на 13-о място. „ Лос Перикитос “ са 15-и с 16.

Ейбар поведе след 9 минути игра. Арбия стреля от фаул фронтално на вратата, а топката се отби от левия дирек. Гарсия Кике стигна пръв и направи добавка за 1:0. Отговорът на „ лос перикитос “ не закъсня и 16-ата минута Леонардо Баптищао влезе стремително в пеналта и можеше да изравни, само че ударът му мина на сантиметри от десния дирек. В 32-ата минута гостите удариха и греда. Пабло Пиати изпъни точно фаул, само че топката кацна на напречната греда.

Само шест минути по-късно неточност в защитата на Еспаньол разреши на Иван Алехо да направи пробив отдясно и да наниже второ попадение – 2:0.

След почивката реферът Ундиано Майенко свири дузпа в интерес на Ейбар. След центриране в наказателното поле на гостите. Давид Лопес подвигна високо крайници си, на равнището на главата на противник, с цел да почисти топката. Съдията реши, че има оснивания да уточни бялата точка. С осъществяването се нае Жоан Жордан, който с лекост повиши на 3:0.

В 79-ата минута Еспаньол понижи пасива си, след автогол на Серхио Енрих, който засече в личната си врата - 1:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР