Отборът на Евертън започна много силно, но след това не

...
Отборът на Евертън започна много силно, но след това не
Коментари Харесай

Дяволчетата създадоха проблеми на Евертън

Отборът на Евертън стартира доста мощно, само че по-късно не сподели задоволително класа против четвъртодивизионния Линкълн Сити и по тази причина трябваше да трепери до последните секунди за мястото си в четвъртия кръг на ФА Къп. Все отново “карамелите” завоюваха семейството си с 2:1, само че изненадата не беше надалеч.

Ливърпулци си осигуриха добър задатък в границите на две минути посредством Адемола Луукман (12’) и Бернард (14’), само че по-късно се отпуснаха и в 28-ата минута Майкъл Бостуик върна едното попадение.

Играчите на Евертън очевидно превъзхождаха водача във Втора лига, само че по този начин и не успяваха да стигнат до трети гол, което в един миг стартира да им тежи. “Дяволчетата”, които са настоящият притежател на трофея от Английската футболна лига - конкуренцията, в която вземат участие отбори от Първа лига надолу, се хвърляха самоуверено в единоборствата и в последната минута на постоянното време даже имаха късмет за гол. Тогава обаче се намеси Курт Зума и почисти.

Изглежда, че мениджърът на Евертън Марко Силва беше възнамерявал да не употребява Ричарлисон, Андре Гомеш и Джен Тосун, само че се наложи да ги пусне в игра през втората част.

За домакините този триумф идва в интервал, в който отборът е с четири загуби в последните пет кръга в Премиър лийг. Линкълн пък е отпред в своята група и се цели в промоция в третото равнище на британския футбол. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ФА Къп 3 кръг, събота 5 януари  Евертън 2:1краен резулат  Lincoln
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР