Отборът на Евертън постигна страхотен обрат при гостуването на Уотфорд,

...
Отборът на Евертън постигна страхотен обрат при гостуването на Уотфорд,
Коментари Харесай

Десет от Евертън постигнаха инфарктен успех срешу Уотфорд

Отборът на Евертън реализира страховит поврат при гостуването на Уотфорд, извоювайки победа с 3:2 в дуел от 25-тия кръг на Виспата лига.

"Карамелите " бяха тотално надиграни през първата част на срещата, губейки с 0:2 до добавеното време на частта след голове на Адам Масина и Роберто Перейра за "стършелите ".

Именно в добавеното време обаче пристигна шокът за Уотфорд. След две осъществявания на ъглов удар от страна на Гюлфи Сигурдсон на вярното място се оказа Йери Мина, с цел да изравни резултата на 2:2 до края на една луда първа част.

В 71-та минута ситуацията за Евертън се утежни, откакто Фабиан Делф си изкара втори жълт, респективно червен картон и остави своя тим с 10 души.

Въпреки това обаче гостите въпреки всичко се добраха до успеха в последната минута на мача. След бърза контраофанзива Ричарлисон откри Мойс Кийн на стрелкова позиция, само че нападателят не уцели топката чисто. Въпреки това обаче тя попадна в краката на Тио Уолкот, който я заби на празната врата, с цел да направи резултат 3:2.

По този метод Евертън излезе на 9-та позиция, с актив от 33 точки след 25 мача. Уотфорд, от своя страна, остана предпоследен, с едвам 23 пункта, на 2 от избавителната зона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР